DAVID LYNCH OM TM

Jeg lærte Transcendental Meditation i 1973 og er ikke sprunget over en eneste meditation siden da. To gange om dagen, hver dag. Det har giver mig ubesværet adgang til ubegrænsede reserver af energi, kreativitet og dyb indre lykke. Dette plan i livet kaldes sommetider ”ren bevidsthed” – det er en guldgrube. Og dette plan i tilværelsen findes dybt inde i os. 

Men jeg havde ingen anelse om, hvor kraftfuldt og dybtgående denne teknik kunne være, før jeg personligt så, at den blev udøvet af børn på skoler i den indre by, af veteraner der lider af posttraumatisk stress, og af kvinder og børn der er ofre for forfærdelig vold.

TM ændrer, kort fortalt, tilværelsen til det bedre.

Hvis du ikke allerede mediterer, så følg mit råd – begynd. Det vil være den bedste beslutning, du nogensinde har taget.

Meditation, Creativity, Peace

 Twin Peaks’ instruktør David Lynch er kendt som verdens mest kreative film og tv-instruktør.Denne fascinerende dokumentarfilm følger David Lynch på en tur igennem 16 lande i Europa, Mellemøsten og Latinamerika for at sprede budskabet om de individuelle og globale konsekvenser af meditation. David afslører hemmeligheden bag hans legendariske kreativitet  med lige dele humor og lidenskab giver en sjælden indsigt i hans kreative proces gennem interviews såvel som instruktørens 50 årige engagement i Transcendental Meditation som en måde at ændre verden på, hvor man starter indefra.

Q&A WITH RUSSELL BRAND

Filmskaber David Lynch, komiker Russell Brand, og David Lynch Foundation administrerende direktør Bob Roth besvarer spørgsmål om Transcendental Meditation efter en screening af “Meditation, Creativity, Peace”.

Screenings

Filmen har været vist over hele verden til tusinder af mennesker.
I Danmark er den vist til over 3000 mennesker i biografer, museer og kulturhuse.

0
Biografgængere
0
awards

THE FOUNDATION

David Lynch Foundation er en non-profit organisation, hvis formål er at helbrede traumatisk stress og øge livskvalitet gennem Transcendental Meditation.


Vil du vide mere om TM eller lære at meditere?