Eva Bergmann

CV

Lærer i Transcendental Meditation 

Bachelor of Art (B.A.) i kunst og en B.A. i Science of Creative Intelligence fra Maharishi International University, Fairfield, Iowa USA

Master og Doctorate i Science of Creative Intelligence fra Maharishi European Research University

Lærer i Avancerede Teknikker i TM

Vedic Art lærer: En bevidsthedbaseret kunstuddannelse

Maharishi AyurVeda underviser 

Consciouness Advisor

Eva underviser i TM i København, Aarhus, Roskilde og Silkeborg

Eva’s mission

Da jeg var 12 år besluttede jeg at arbejde med noget der gør folk glade, og fandt nogle få år senere ud af at alle har en kilde til glæde, kreativitet og stilhed indeni, som vi kan bringe med ud i vores liv.  

Det er derfor jeg hjælper mennesker, som føler der må være mere til livet og som gerne vil ud af hamsterhjulet og stress og bruge deres dybere ressourcer. 

Det har været fantastisk at se hvad der sker i tusinder af mennesker, når de kontakter deres kreative kilde, og lever hverdagen med mere indre glæde, overskud, ro og de mærker at de lever mere af deres fulde potentiale.

Eva’s baggrund

Jeg lærte  at meditere Transcendental Meditation (TM)  lige da jeg var fyldt 16 år og gik i gymnasiet, og det blev et vendepunkt i mit liv.

Det var ikke bare det at opleve at sindet har dybere lag hvor der er mere glæde og jeg oplevede en kilde i mig selv af lykke og kreativitet. Det var både en oplevelse og erfaring på egen krop, men samtidig også et helt nyt verdensbillede og forståelse, så jeg begyndte at forstå verden på en helt anden måde og se en sammenhæng i alting. 

Jeg så hvordan sindet er som et hav der på overfladen altid er aktivt men også altid ændrer sig og hvordan der på dybere planer er mere stilhed, indtil man når og overskrider sindet og kommer til sindets eller tankens kilde som er et plan der altid er helt stille og aldrig ændrer sig.

Det var som at blive forbundet til kilden til ren kreativitet, kærlighed, fred, stilhed og lykke. Jeg forstod at målet med alt det vi søger udenfor os selv, findes indeni som et skatkammer, vi kan glemme.

Min verden ændrede sig og den gav dyb mening.

Vil du vide mere om TM eller lære at meditere?